Παιδική Κατασκήνωση Αλεξάνδρα Alexandra Camp bungalows

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

O ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που αφορά την φιλοξενία 1.000 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχων του ΛΑΕ σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στο παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν:

α) τα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών τα οποία είναι τέκνα συνταξιούχων ή ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και τηρούν τους όρους της ρύθμισης κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής και

β) τα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών εφόσον λαμβάνουν σύνταξη ορφανείας από τον ΕΦΚΑ (ΟΓΑ).

Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 16ου έτους ηλικίας θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους 2018, ανεξάρτητα από το μήνα γέννησης.

Οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να φιλοξενηθούν σε συμβεβλημένες με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ παιδικές κατασκηνώσεις, μέχρι 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις), συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας άφιξης.

Η επιλογή της παιδικής κατασκήνωσης γίνεται ελεύθερα από τον γονέα, κηδεμόνα κ.ο.κ. του δικαιούχου, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο της κατασκήνωσης.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εδώ

Ο κατάλογος των συμβεβλημένων παιδικών κατασκηνώσεων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.opeka.gr) από τον οποίο οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να ενημερώνονται.

Οι αιτήσεις για τα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ 2018 υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 21 Μαίου 2018 μέχρι και Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση

To Top